Cégtörténet

Miért minket válasszon?

Cégünk története és mérföldkövei

2002 . IFOTECH Kft. – kezdetek

Az első graffiti eltávolítási munkák. Jellemzően társasházakról, közlekedési járművekről. Az első szobortisztítási munkák.

2006 . Első nagy munkák

Fővárosi Önkormányzat megbízásából a Nagykörút graffiti mentesítése. A munkát azóta is folyamatosan végezzük, kiterjesztve az egész város fő és tömegközlekedési útvonalaira, idegenforgalmi és városkép szempontjából kiemelt helyszíneire. Időközben több kerületi Önkormányzatot is partnereink közé sorolhatunk.

2008. Térkő – olajfolt – rágó tisztítás

Tevékenységünk kiegészül térkőtisztítással. Megvásároljuk nagy teljesítményű térkőtisztító – olajfolt eltávolító traktorunkat. Az F1 és más versenyek rendszeres résztvevői leszünk.

2013. Üvegkarc eltávolítás

Tevékenységi körünk ismét bővült. Saját fejlesztésű üvegkarc csiszoló készlettel távolítjuk el a homlokzati üvegek karcait, savas bemaródásait.

2016 . Vegyszeres homlokzattisztítás, algaeltávolítás

Tevékenységünk egy újabb problémára talál megoldást. A hőszigetelt homlokzatok algás, mohás felületeit tisztítjuk magasnyomás és állványzat nélkül.

2022. Lézeres felülettisztítás

A technológiai fejlődés a mi szakterületünkön is folyamatosan jelen van. Igyekszünk mindig a legújabb technológiákkal kiegészíteni kínálatunkat, ezért 2022-ben önerős beruházás során lézeres felülettisztító gépet vásároltunk.