Térkőtisztítás

Kíméletes technológia

A térkő tisztítása különös odafigyelést igényel. Nagyon fontos, hogy a technológia kiválasztása során a térkő anyagának megfelelő eljárást válasszuk ki. Különbséget kell tenni a beton anyagú és a természetes kövek között. A legfontosabb, hogy kíméletes legyen!

Magasnyomású mosás

A magasnyomású tisztítás, rosszul kivitelezve maradandó károsodást okozhat a térkövön. A megfelelően beállított nyomás és természetesen a hőfok pedig csodákra képes.

Térkőtisztítás
lépésről lépésre

1. lépés: A térkő előkezelése

A kereskedelmi forgalomban nem kapható tisztító szerünket speciális eszközökkel felhordjuk a felületre. A tisztító szert a felület tulajdonságainak figyelembevételével választjuk ki. Arra törekszünk, hogy minél kevesebb és minél kíméletesebb vegyszert használjunk a feladat elvégzéséhez.

2. lépés: Az a felület tisztítása

Az előkezelt terület a felület nagyságának megfelelő berendezéssel tisztítjuk. A legnagyobb felületeket térkő tisztító traktorunkkal tisztítjuk. A kisebb felületeket forgófejes tisztítótárcsával, vagy tisztítólándzsával tisztítjuk. Minden felületre a legmegfelelőbb szerszámot!

3. lépés: A felület öblítése, pangó víz lehúzása

Hogy a megtisztított felület foltmentes legyen, a pangó vizet eltávolítjuk. Nagy teljesítményű térkőtisztító traktorunk a szennyvizet azonnal felszívja és tartályában tárolja.

Az általunk kínált
módszer előnyei

+36 (30) 9397 635